over mij

Over mij

Over mij: Ik ben Chantal en op dit blog neem ik jullie mee in mijn zoektocht naar de betekenis van kleur en alles wat daarbij komt kijken. Wie weet waar dit blog naar toe gaat? Ik heb geen idee. Wat ik wel weet is dat ik op deze manier de door mij gevonden informatie op een handige manier kan bundelen en sorteren, kan nalezen en opzoeken. En wie weet is deze informatie ook handig voor jullie?

Wie ben ik dan? Ik ben gewoon mezelf, mama van 3 kinderen, maar helaas heb ik mijn eerste zoon nooit mogen leren kennen.┬áVerder ben ik ook nog het baasje van een lieve hond en personeel van 6 katten. En mijn dochter heeft nog een schildpad, Camy genaamd. Met zijn allen wonen we in een gezellig huis in Brunssum (in Limburg – Nederland).

Ik ben lekker creatief

Van jongs af aan ben ik eigenlijk altijd wel creatief bezig geweest met schilderen, tekenen, kleuren, plakboeken maken en knutselen. Verder is het maken van muziek een van mijn grootste liefdes, wat ik inmiddels al 40 jaar doe. Ook ‘klus’ ik regelmatig in mijn huis, zodat dit gezellig en sfeervol blijft. Daarnaast heb een spirituele inslag en mediteer regelmatig. Het geeft me een stuk rust ‘in mijn hoofd’.

Creatief bezig zijn is heerlijk, ik geniet ervan en kan heerlijk ontladen. Het geeft mij een stuk innerlijke rust en hoewel ik best een drukke persoonlijkheid heb, kan ik helemaal opgaan in mijn bezigheid. Ik word stil en kan compleet de tijd om me heen vergeten. Creatief bezig zijn geeft me energie, vol vuur, positiviteit en vol leven.

En juist in mijn creativiteit en spiritualiteit is mijn behoefte ontstaan om op ontdekkingstocht naar kleur te gaan.

Veel plezier hier,
lieve groetjes, Chantal

Mail mij!

Chantal Peters
Brunssum